22 zoekresultaten met het trefwoord "kennen"
De formules die je vooral goed uit je hoofd moet leren worden behandeld in het volgende filmpje. Bijvoorbeeld de formule van glucose, ammoniak en waterstofperoxide.
De waarde van de discriminant in een tweedegraads vergelijking blijkt een relatie te hebben met het aantal nulpunten. Welke is dat?
Bij opdrachten scheikunde worden vaak veel moeilijke begrippen genoemd. Dit filmpje legt een aantal belangrijke begrippen op een duidelijke manier uit.
In de tweede klas heb je vast al eens gehoord van zure oplossingen. Een zuur is een deeltje, een molecuul, met een bepaalde eigenschap. Welke eigenschap heeft een zuur eigenlijk?
Heb je alle video’s over zuren en basen bekeken en wil je nog even je geheugen opfrissen? Bekijk dan deze video.
Je voegt twee kleurloze zout oplossingen samen en opeens slaat er een zout neer! Hoe dit kan wordt hier behandeld.
Je weet inmiddels wat een zuur is en wat een zure oplossing is. De tegenhanger van een zuur is een base.
Wanneer gebruik je welk aanwijzend voornaamwoord? Moet er altijd een zelfstandig naamwoord achter het aanwijzend voornaamwoord staan? Er zijn ook nog heel aparte aanwijzende voornaamwoorden!
Sterke werkwoorden in het Duits: moeilijker of makkelijker te vervoegen dan de zwakke werkwoorden? En wat betekenen de klinkerwisselingen bij bepaalde vormen?
Het gebruik van de apostrof is aan duidelijke regels gebonden. Die regels moet je domweg leren. Een aantal ervan is heel makkelijk. Volg de les!
The, a and an.
Mensen ordenen graag en biologen zijn net mensen. Alle organismen worden geordend, oftewel "in hokjes gestopt". Hoe ziet deze indeling er uit?
Hoofdketens, zijketens, dubbele bindingen... Hoe zit het ook alweer met de naamgeving van alkanen en alkenen? Een vervolg op een eerdere video!
Hallo, wie heißt du? Jezelf voorstellen in het Duits, hoe doe je dat?
Wat zijn ecosystemen, biodiversiteit en successie? In deze uitlegvideo zie je het allemaal!
Wat kenmerkt het Expressionisme in de Duitse literatuurgeschiedenis?
Zoals je weet kennen Chinese werkwoorden geen vervoegingen of tijden. Maar hoe geef je dan aan dat iets in het verleden is gebeurd? Een van de manieren om dat te doen is met behulp van het karakter 过.
认识 en 知道 betekenen beide iets als 'weten' en 'kennen'. Maar toch betekenen ze niet helemaal hetzelfde. Wanneer gebruik je nu welke? Meer in dit filmpje.
Het ene kleurloze gas is het andere niet. Een reagens weet daar wel raad mee!
Het ene kleurloze gas is het andere niet. Een reagens weet daar wel raad mee!
Ze zijn met 118 stuks en staan gerangschikt in het periodiek systeem. Rara, wat zijn het?
In bijna elke zin komt er eentje voor; een onderwerp.