Partners:

MeesterBaan

Meesterbaan is dé grootste vacaturebank voor het onderwijs. Dagelijks zorgt Meesterbaan voor een snelle invulling van de vacatures op scholen. De focus op het onderwijs, de goede service en snelheid heeft ervoor gezorgd dat Meesterbaan het nummer 1 kanaal is om de onderwijsvacatures uit te zetten voor scholen. Werkzoekenden kunnen zich gratis inschrijven op de website en kunnen een uitgebreid profiel invullen. Op basis van dit profiel blijven kandidaten per e-mail op de hoogte van de laatste vacatures. 

Bureau BlauwGeel

De website van Snapput is ontwikkeld door Bureau BlauwGeel. Bureau BlauwGeel is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online campagnes, websites en mobiele applicaties. Met dit bureau heeft Snapput een partner gevonden die goed meedenkt vanuit het Snapput concept en dit vertaalt naar een strakke, creatieve en doeltreffende online weergave. Bureau BlauwGeel werkt voor opdrachtgevers als de Rijksvoorlichtingsdienst (website Koninklijk Huis), Concert at SEA, Blof en Coolblue.

www.bureaublauwgeel.nl

Quiz Control

Alle oefenvragen binnen snapput zijn powered by QuizControl. Quiz control is gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontsluiten van interactieve game concepten. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de game engine van Quiz control is Snapput in staat om naast fraai vormgegeven oefenvragen ook relevantie toetsinformatie te tonen aan de individuele gebruiker van de Snapput website. Voor meer informatie:

www.quizcontrol.com